jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

Valioliigan 31. kierroksen jälkeen Chelsea naulittiin häpeän telineeseen. Viime kaudella Mestarien liigan voittanut Chelsea voitti liigassa 4-1 erilaiselta joukkueelta. Se oli nöyryytys kaikille jalkapallo pelipaidat pelaajille, ja se oli Chelsean kauden suurin tappio.

Chelsea aloitti pelin loistavasti, kun Rüdiger pelasi erittäin mukavaa maailmanaaltoa. Vahvana tiiminä he eivät kuitenkaan pitäneet tätä vauhtia yllä, ja pian Chelsean puolustus alkoi romahtaa. Noin 10 minuuttia Chelsean maalin jälkeen Brentford FC teki 3 maalia ja päästi vielä yhden maalin viime hetkellä. Brentford FC4 pallon vaihto. Lopputulos oli 1-4. Täältä fanit voivat ostaa Chelsea pelipaita tukeakseen heitä.

Chelsea sai vastustajalta 3 maalia 10 minuutissa, mikä on erittäin harvinaista. Toivon myös, että tämä on lyhytaikainen taantuma Chelsealle, ja se pyrkii kilpailemaan Real Madridin kanssa Mestarien liigassa.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 172 تاريخ : يکشنبه 14 فروردين 1401 ساعت: 14:08